MBO stage

MBO - Stage lopen bij Expedient

Ben jij op zoek naar een stageplek als applicatie ontwikkelaar en ben jij geïnteresseerd in .Net, c# en object georiënteerd programmeren? Dan hebben wij voor jou de ideale stageplek!

Functieomschrijving
De eerste weken zullen je we je leren hoe wij werken en wat we verwachten, we snappen dat je weinig tot geen ervaring hebt met .net en C# dus beginnen we met de basis. Tijdens de rest van je stage verricht je ondersteunend werk met programmeren. We verwachten dat je zelfstandig kan werken en snel dingen oppakt. Je zult samen met onze programmeurs aan de slag gaan met verschillende projecten.

Functie-eisen

Affiniteit met progammeren:

  • Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Kennis van PHP, HTML, CSS
  • Kan zelfstandig werken
Nog een aantal praktische zaken:
Locatie: Marslanden, Zwolle (goed bereikbaar met auto, fiets en OV)
Aantal uur: 32 – 40
Beginnen: in overleg
Rijbewijs noodzakelijk: nee

Hou jij ervan om te gekke dingen te ontwerpen maar snap je ook dat er soms binnen de lijntjes gekleurd moet worden? Dan heeft Expedient de ideale stage plek voor jou!

Samen met onze grafische vormgevers zul je de fijne kneepjes van het ontwerp vak gaan leren en zul je ook nog leren hoe je dit design tot leven wekt op het web!
Ben jij niet bang voor HTML, CSS, Jquery en lijkt het je leuk om in Bootstrap te leren werken? Kijk dan eens of je bij Expedient kunt stagelopen.

Ben jij?
  • Creatief
  • Nauwkeurig
  • een ster met Adobe programma's met als pré Photoshop?
  • Leergierig
  • Student Media Vormgever of Interactief Vormgever?

Kom dan stage lopen bij Expedient!

Nog een aantal praktische zaken:
Locatie: Marslanden, Zwolle (goed bereikbaar met auto, fiets en OV)
Aantal uur: 32 – 40
Beginnen: per direct
Rijbewijs noodzakelijk: nee

Jazeker! Bij Expedient zijn we ondertussen erg ervaren in het afnemen van Proeve van Bekwaamheid, als jij moet afstuderen als Grafische/Interactief vormgever of als applicatieontwikkelaar neem dan eens contact met ons op! Wij hebben bijna altijd wel leuke projecten liggen die we graag op willen laten pakken door aanstormend talent!
We zullen in overleg met jou bepalen wat de beste opdracht gaat zijn en zorgen dat je, je proeve goed gaat afronden. Je krijgt ontzettend veel begeleiding maar we vragen ook een hoge mate van zelfstandigheid omdat we willen dat mensen na hun proeve ook echt klaar zijn voor het werkveld!

Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden en succes!