Websites

Waarom heb ik een website nodig? 

Als u een website wilt afnemen moet u zich afvragen wat het doel van de website gaat zijn oftwel wat is de voornaamste functie van de website? Wilt u mensen informeren, producten verkopen reacties uitwisselen of uw leden op de hoogte stellen? Expedient onderscheidt zich door met u mee te denken over wat de mogelijkheden hierin zijn. Door onze bijna 20 jaar ervaring kunnen wij uw wensen begrijpen en met u meedenken over wat de juiste strategie op het web is. 


Hoelang duurt het voordat mijn website online is? 

Zoals net genoemd zijn er vele mogelijkheden voor een website en is het niet eenduidig te vertellen hoelang het duurt om een website te maken. Bij Expedient proberen we echter wel de klant zo snel en effectief mogelijk te helpen maar zijn we ook streng voor onze klant. 
Wij streven er zelf naar om voor de gemiddelde tot grote websites zonder al te veel maatwerk een doorlooptijd te hanteren van twee tot drie weken. Wij kunnen deze belofte vrijwel altijd inlossen en anders wordt dit voor de start van de bouw al genoemd. 
Onze klanten hebben echter vaak niet zoveel tijd als dat wij hebben om aan de website te besteden. Hierdoor duurt het vullen van de website vaak het langst. Uitgaande van de ideale situatie zou uw website binnen twee weken gerealiseerd zijn, heeft u echter een drukke agenda dan moet u rekening houden met vier tot vijf weken.

 

Mijn website staat live, niets meer aan doen! 

We hebben puik werk opgeleverd, u tevreden, wij tevreden en tot ziens…. Niet dus! Het belangrijkste van een nieuwe website begint pas als hij live staat. Een website waarop het laatste Artikel twee jaar geleden voor het laatst ge-update is ziet er niet professioneel uit en de bezoeker kan zelfs gaan twijfelen of het bedrijf nog wel bestaat. 

Voor vragen kunt u ons altijd bellen en of mailen maar u zult toch zelf uw website moeten bijhouden omdat u uiteindelijke de meeste kennis heeft en weet wat er gebeurt in uw bedrijf. U hoeft natuurlijk niet elke week een heel artikel te typen (als dit kan, mooi!) maar het updaten van uw sociaal media bijvoorbeeld is wel belangrijk. 
Ook hier kan Expedient u helpen, u kunt bijvoorbeeld bij ons een SEO pakket afnemen of vragen om ons content voor u te laten schrijven. Hiervoor zullen wij maandelijks contact met u opnemen om de laatste ontwikkelingen door te spreken en hierover een artikel schrijven. Uiteraard kunt u dit met ons gebruiksvriendelijke CMS helemaal zelf doen!Delen