Blog

Expedient lanceert de i-carrousel module voor de mooiste slideshows

Expedient lanceert de i-carrousel module voor de mooiste slideshows

Met de unieke i-Carrousel module van Expedient creëert u de mooiste responsive sliders met fotogalerijen en verbazingwekkende slideshows. Ondersteunt geanimeerde lagen, meer dan 200 vooraf ingestelde 2D- en 3D-overgangen en touch mogelijkheden op mobiele apparaten. Zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig door iedereen te gebruiken.


3D Slider: Met de 3D slider toont u de mooiste afbeeldingen in speciaal 3D-effect. Met deze slider maken we gebruik van een groot aantal nieuwe overgangen, zoals draaibewegingen, kubuseffecten en unieke blokeffecten.

Thumbnail Slider: Met de thumbnail slider toont u onder iedere grote afbeelding een kleinere foto die in een soort tijdlijn wordt weergegeven. Wanneer u klikt op een thumbnail zal deze erboven in het groot worden getoond.

Zoom Slider: Met de zoom slider bepaalt u helemaal zelf op welk gedeelte van een foto er ingezoomd moet worden. Leg de nadruk op een specifiek element of benadruk uw Unique Selling Point op een zeer effectieve manier.

Parallax Slider: Met de parallax slider komt uw website tot leven. Beweeg met uw muis over een afbeelding en u zult merken dat deze gevolgd wordt door bepaalde elementen uit de afbeelding.


Klik hier om de voorbeeld demo te starten >>>

 

Terug