PEC Zwolle fanshop

In samenwerking met HekonValentijn hebben wij een webshop ontwikkeld die perfect aansluit bij de huisstijl van PEC Zwolle. Een mooie webshop boordevol leuke gadgets en musthaves voor de echte blauwvinger!

Benieuwd naar de website?
Neem dan snel een kijkje op:
www.peczwollefanshop.nl

Werkzaamheden:

  • Ontwerpen
  • Webshop
  • Online marketing

Homepage

Unieke fanartikelen voor iedere PEC-supporter!

Product overzicht

Peczwollefanshop.nl is speciaal gemaakt voor de trouwe Zwolle-supporter en is dan ook zeer gebruiksvriendelijk opgezet. Zo kan een bezoeker de gewenste artikelen per categorie bekijken, sorteren op meest verkocht of een selectie maken uit de topproducten. Het bestelproces hebben wij zo laag drempelig mogelijk gehouden, en is dan ook in een aantal eenvoudige stappen te doorlopen.

Product detail

Op de productpagina hebben wij rekening gehouden met overzichtelijkheid en eenvoud. De kleur van de bestelknop is conversiegericht gekozen en zeer toepasselijk voor de clubkleuren van PEC Zwolle.

Interesse gewekt?

Wil je meer weten over dit onderwerp en wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons via ons contactformulier op of bel ons: 038 – 820 0060

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie