Kleding Management Systeem

Ons Kleding Management Systeem (KMS), ForWorkWear, is er voor bedrijven die bedrijfskleding of beschermingsmiddelen ter beschikking stellen aan medewerkers.

Ook maken kledingleveranciers gebruik van deze oplossing om kleding die zij aanbieden aan eigen klanten met extra service te kunnen aanbieden aan haar klanten.

Kijk voor alle mogelijkheden op www.forworkwear.nl

Wil je meer weten over dit onderwerp en wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons via ons contactformulier op of bel ons: 038 – 820 0060

kleding management systeem

Ons KMS wordt o.a. ingezet bij:

Wat is een Kleding Management Systeem?

Een kleding management systeem heeft als doel het eenvoudig beheersbaar ontsluiten van bedrijfskleding of beschermingsmiddelen voor haar medewerkers. 

Je richt de applicatie in al naar gelang je wensen. En vervolgens kunnen medewerkers zelf inloggen en bestellen. 

Het kleding management systeem is zodanig in te richten dat de persoonlijke bestelomgeving qua assortiment, kledingmaat en budget verbonden zijn aan het werknemersprofiel. Hierdoor kan jouw werknemer zelf eenvoudig een bestelling plaatsen zonder tussenpersoon of budgettaire goedkeuring. Dit terwijl je continue zicht hebt op het volledige bestelproces en de gemaakte kosten. Ook kan er op basis van functie een vast assortiment kleding voor deze functie ontsloten worden. 

Een Kleding Management Systeem heeft de volgende voordelen:

  • Kostenbesparend door efficiënt bestelproces door werknemer
  • Geen tussenpersoon of goedkeuringsproces noodzakelijk
  • Minder fouten, minder retourneren
  • Heldere management rapportages


Bedrijfskleding Leverancier

Voor leveranciers van bedrijfskleding en PBM’s wordt het proces beter beheersbaar en je kunt extra service aan je klanten bieden. Als leverancier heeft hij/zij inzicht in de orders en order statussen in het kleding management systeem (KMS). 

Voor je klanten kun je de verschillende kleding assortimenten beheren. Het KMS kan met eigen logo ingezet worden voor jouw klanten. Je biedt met dit KMS een extra service op jouw bestaande dienstverlening. 

ForWorkwear is als oplossing zeer uitgebreid en kan eenvoudig worden aangepast aan de stappen in het proces die de gebruiker zelf nodig heeft.

Jouw voordelen:

  • Extra service naar je klanten
  • Betere borging van het proces, verhoging kwaliteit van de producten en dienstverlening
  • Kostenbesparend
  • Per klant direct inzicht afzet en voorraden

Kijk voor alle mogelijkheden op www.forworkwear.nl

Wil je meer weten over dit onderwerp en wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons via ons contactformulier op of bel ons: 038 – 820 0060

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie