Over ons

Onze Missie is bedrijven en organisaties succesvol maken op internet.
Dit doen wij met passie en een gedreven team van specialisten.

Als full service internetbureau bieden we online oplossingen die direct een bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat van onze klanten.

Expedient betekend doelmatig, 1) Doeltreffend 2) Economisch 3) Effectief 4) Efficiënt 5) Functioneel 6) Functioneren 7) Geschikt 8) Geschikt voor het doel 9) Krachtig 10) Nuttig 11) Opportuun 12) Praktisch 13) Zakelijk.

Dit is de filosofie achter elke oplossing die wij realiseren.

Historie

Expedient Experts in Internet is vanaf het eerste bestaan van het wereld wijde web actief op de Nederlandse markt. Sinds eind 1996 realiseren wij hoogwaardige weboplossingen in verschillende vormen. Dat doen we met een gedreven team. Mensen met liefde voor vakgebied, met een grote klant betrokkenheid en een resultaat gedreven mindset. In de loop van de jaren hebben wij ons ontwikkeld en staan wij bekend om de kwaliteit van ons werk en de manier waarop wij meedenken met onze klanten.

Onze producten

Ons breed scala aan producten helpt veel ondernemers. Je kunt kiezen voor een standaard product of een maatwerk oplossing. Onderstaand vind je een overzicht van enkele van onze producten of je kunt ons totale aanbod van producten bekijken. 

Websites & Webshops

Heb je interesse in een nieuwe website of webshop, of ben je nieuw en startend, wij helpen je met jouw onlineoplossing. Ons team van deskundigen adviseert en begeleid je in het gehele proces.

Webapplicaties

Ben je op zoek naar een partner die helpt om jouw gewenste web applicatie te realiseren die net even verder gaat dan een standaard website. Wij denken graag mee in het realiseren van een efficiënt en gebruiksvriendelijk product.

Klantportalen

Je wilt een klantportaal inzetten om digitaal te gaan werken of communiceren en dit op een veilige en doordachte manier doen. Wij helpen je graag.  In een klantenportaal kun je allerlei informatie kwijt over specifieke processen en deel je afgeschermde gegevens met jouw klanten.

Onze disciplines

Naast de realisatie van concrete online producten bieden wij ook diensten die je verder kunnen ondersteunen.
Onderstaand een overzicht waar we jouw mee kunnen helpen. 

Ontwerp

Een sprekend ontwerp zegt meer dan 1000 woorden. Onze interactive designers kunnen je helpen met een ontwerp passend bij jouw organisatie en die aansluit bij je doelgroep. 

dienst-concept-ontwikkeling

Concept ontwikkeling

Je hebt een idee voor een online concept? Wij helpen jouw dit concept te vertalen naar een concrete uitwerking hiervan. Dit kan met een Functioneel ontwerp, Storyboard of Wireframes. 

dienst-hosting-en-support

Hosting en Support

Jouw weboplossing is gerealiseerd en je bent daar tevreden mee, dan kunt je makkelijk de hosting en support door ons uit laten voeren. Één aanspreekpunt voor al jouw online zaken. 

dienst-online-marketing

Online marketing

Weet je waar jouw doelgroep zich online bevind? Waar zoeken ze nu wel op waar niet? Dit zijn essentiële vragen. Onze experts kunnen je helpen een succesvolle strategie te bepalen.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie