Websites

Alleen een mooi webdesign zorgt niet voor een succesvolle website. Wat wil je jouw bezoekers vertellen? En hoe ga je dat vertellen?

De beste website is een optimale combinatie van een gebruiksvriendelijke website met een mooi design waar de bezoeker centraal staat.

Door het gebruik van logische en duidelijke websitestructuren vindt de bezoeker zo snel mogelijk de informatie die hij of zij zoekt. Deze websites passen we aan op de stijl van jouw organisatie. We bepalen samen wat de beste call-to-actions zijn binnen je website zodat onderliggende doelen goed behaald worden. Zo ontwerpen wij succesvolle websites.

Website voorbeelden:

Wij bouwen alle websites in een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Hiermee kan je heel eenvoudig zelf jouw website beheren en nieuwe teksten, foto’s en video’s toevoegen of wijzigen. Wel zo handig! Hierbij maken we gebruik van een open source CMS.

Tekst, foto’s en video’s
Met effectieve content bereik je wat je wilt. Wij kunnen je helpen met copywriters, fotografen en filmmakers creëren we de juiste content voor jouw website. In tekst en in beeld.

Wil je meer weten over dit onderwerp en wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons via ons contactformulier op of bel ons: 038 – 820 0060

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie