Webshops

Alleen een mooi webdesign zorgt niet voor een succesvolle webshop. Hoe zorg je dat jouw klanten jou vinden?

Een goede webshop begint met een duidelijke strategie. Welk resultaat wil je met je webshop bereiken?

Samen maken we een plan van aanpak. Jij geeft je wensen aan, Expedient adviseert. Zo komen we tot een doordachte strategie die de basis vormt van jouw webshop. Vervolgens brengen we de functies van de webshop in kaart en kijken we naar de voor jou ideale werkwijze om het gehele onderliggende proces zo optimaal mogelijk in te richten.

Wil je gebruik maken van cross-sell, voorraad beheer, verzending, automatische factuur generatie, verschillende betaalmogelijkheden, Klant acties, integratie met interne (boekhoud of ERP) software. Deze en alle mogelijkheden die je wenst leggen we vast in een functioneel ontwerp.

Webshop voorbeelden:

Wij bouwen alle websites in een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Hiermee kan je heel eenvoudig zelf jouw website beheren en nieuwe teksten, foto’s en video’s toevoegen of wijzigen. Wel zo handig! Hierbij maken we gebruik van een open source CMS.

Tekst, foto’s en video’s
Met effectieve content bereik je wat je wilt. Wij kunnen je helpen met copywriters, fotografen en filmmakers creëren we de juiste content voor jouw website. In tekst en in beeld.

Bekijk ook hoe we jou kunnen ondersteunen in online marketing

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie