Marktonderzoek

Voor een optimale online strategie is het essentieel de huidige online situatie, voor jouw website, webshop, maar ook concurrenten in kaart te brengen.

Wat is de huidige situatie en wat is de gewenste situatie?
We kunnen dit voor je onderzoeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Zoekwoord potentieel onderzoek, waar zoeken jouw klanten op en hoe vaak wordt er op deze woorden gezocht. Dit om het marktpotentieel vast te stellen.

Zoekwoord positie onderzoek, hoe scoor je op de voor jou van belang zijnde zoekwoorden, op welke positie wordt je op bepaalde woorden in de zoekresultaten getoond. Deze resultaten kunnen we dan vergelijken met die van jouw concurrenten. 

Waar bevind jouw doelgroep zich, dit om te bepalen wat het beste kanaal is om jouw doelgroep te bereiken. Zijn dit de zoekmachines of toch juist socialmedia kanalen. Kan Youtube je helpen je doelgroep te bereiken?

Afhankelijk van al deze factoren en je online ambities bepalen we met al deze gegevens jouw online strategie.

Wil je meer weten over dit onderwerp en wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons via ons contactformulier op of bel ons: 038 – 820 0060

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie