Strategie en conceptontwikkeling

Je wilt een weboplossing die jouw doelgroep bereikt en aanspreekt, gebruiksvriendelijk is én die je eenvoudig zelf kan beheren. Om de uitgangspunten voor een webapplicatie goed te bepalen is het belangrijk om een duidelijke strategie te hebben. 

Expedient kan jou hierbij helpen. 

Van strategie & conceptontwikkeling tot het ontwerpen, bouwen, content aanmaken en online marketig (SEO).

Zinvolle investering
De investering in een web app betaalt zich vaak uit in kostenbesparing en hogere effectiviteit. Dit komt doordat je met digitalisering mensenwerk uit handen neemt. Hierdoor bespaar je op personeelskosten en kunnen je werknemers zich beter richten op hun kerntaken. Daarnaast versnel je bedrijfsprocessen en voorkom je menselijke fouten.

Vaak is een webapplicatie veel complexer in onderliggende techniek. En deze worden op maat ontwikkeld specifiek toegespitst op bedrijfsprocessen.

Goed strategisch plan
Aan een succesvol platform ligt altijd een goed strategisch plan ten grondslag. Ontworpen vanuit de eindgebruiker en zo opgesteld dat hij simpel, meetbaar en goed realiseerbaar is. Met duidelijk bepaalde doelen.

Eindgebruikers betrekken
Voor een webapplicatie is het van belang dat er input komt van eindgebruikers al dan niet om draagvlak, maar zeker ook om belangrijke input te ontvangen. In co-creatie met echte eindgebruikers ontwikkelen we een prototype en toetsen we snel of we producten ontwikkelen die waarde toevoegen. Met als doel: een zo groot mogelijke impact op de business.

Wil je meer weten over dit onderwerp en wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons via ons contactformulier op of bel ons: 038 – 820 0060

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie