Webdesign

Wanneer de strategie, het functioneel ontwerp en het technisch ontwerp duidelijk zijn, zijn er voldoende uitgangspunten voor het maken van een passend ontwerp. Onze designafdeling zal het concept omzetten in een concreet ontwerp dat aansluit bij de gewenste stijl. Hierbij houden we rekening met het onderliggende doel en de doelgroep(en).

Samen in overleg met jou als klant zullen de wensen voor het ontwerp besproken worden. Naast de wensen is het ook belangrijk om rekening te houden met bijvoorbeeld de doelgroep(en) waar de focus op komt te liggen. Hiermee kan er zowel bij een bestaande huisstijl of een nieuwe huisstijl een passend ontwerp gecreëerd worden.

Met alle informatie die we in overleg verzameld hebben, kan dit samen met de functionele wensen omgezet worden naar een ontwerp die hierbij perfect aansluit. Hiermee krijgt het product en/of merk een gezicht die de bezoekers te zien krijgen en hanteren als herkenningspunt.

Wanneer de eerste versie van het ontwerp afgerond is, wordt deze samen doorgenomen. Dit overleg kan telefonisch of in een persoonlijke meeting plaats vinden, net wat jij het prettigst vindt! 

Zijn er toch nog kleine wijzigingen gewenst in de eerste versie van het ontwerp,  dan worden deze in een correctie ronde bekeken zodat de puntjes op de i gezet worden. Je moet je tenslotte 100% tevreden voelen over het gemaakte ontwerp.

Bij een gezamenlijk akkoord van het ontwerp is het de taak om deze om te zetten als ‘schil’ van de website. Hierdoor komt het ontwerp echt samen met de techniek waardoor het product echt tot leven komt.

Wil je meer weten over dit onderwerp en wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons via ons contactformulier op of bel ons: 038 – 820 0060

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie