Werkwijze

Bij Expedient begrijpen we dat de onlinewereld en de mogelijkheden hierin een ver-van-mijn-bed-show kan zijn. We leveren eenvoudige en ook complexe oplossingen, maar zorgen er altijd voor dat die eenvoudig gebruikt kunnen worden door gebruikers of bezoekers aangevuld met laagdrempelige beheersystemen en onze persoonlijke support.

Wil je meer weten over dit onderwerp en wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons via ons contactformulier op of bel ons: 038 – 820 0060

Onze concrete adviezen en heldere taalgebruik helpen je in het proces om te komen tot internetoplossingen die voor iedereen te gebruiken zijn. Met als onderliggend doel een weboplossing die bijdraagt aan het succes van jouw onderneming of organisatie.

Het goed bepalen van de strategie en daarna het bepalen van heldere stappen tijdens de uitvoering maken een project succesvol. Door op strategisch niveau met je mee te denken, bieden we online oplossingen die meer rendement opleveren voor jouw onderneming. Dit kan zowel voor oplossing die extern georiënteerd zijn, maar ook weboplossingen die je helpen ondersteunen bij je interne proces.

Extern toegankelijke oplossingen:

Websites

De beste website is een optimale combinatie van een gebruiksvriendelijke website met een mooi design waar de bezoeker centraal staat.

Lees meer »

Webshops

Alleen een mooi webdesign zorgt niet voor een succesvolle webshop. Hoe zorg je dat jouw klanten jou vinden?

Lees meer »

Klant portalen

Je wilt een flinke stap vooruit maken in de samenwerking met jouw klanten. Een Klantportaal biedt hierin veel mogelijkheden.

Lees meer »

Interne bedrijfsoplossingen:

Webapplicaties

Een standaard website of webshop oplossing blijkt vaak net niet het beste voor jouw organisatie. Een webapplicatie kan dan de uitkomst zijn.

Lees meer »

Medewerkersportaal

Wil je de interne communicatie of het interne proces binnen jouw organisatie vereenvoudigen en de betrokkenheid van medewerkers verhogen?

Lees meer »

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie