Laro Tape

Voor de grootste Tape leverancier en producent in Europa hebben we een online concept uitgewerkt met aanvullend een webshop en intelligente product configurator.

Benieuwd naar de website?
Neem dan snel een kijkje op:
www.larotape.nl

Werkzaamheden:

Homepage

Gebruiksvriendelijk, strak en professioneel. Er is direct een duidelijk overzicht van de producten. Met één simpele klik kan een klant al bezig om zijn gewilde tape te bestellen.

Tape bestellen

Het is voor Laro Tape van belang dat de verschillende type tapes snel en gemakkelijk besteld kunnen worden. Daarom heeft Expedient hiervoor een ‘Tape configurator’ gebouwd.
Klik hier om zelf het gemak te ervaren van deze configurator.

CTA - Call to Action

Door de gehele Laro Tape website heen zit CTA. Dit zijn knoppen en linkjes die oproepen tot acties. Een voorbeeld hiervan is de vragen pop-up en de bestel knop van specifieke type tapes die op de pagina worden benoemd. Op de bedrukte tape pagina wordt bijvoorbeeld een knop naar het bestellen van bedrukte tape getoond. Met 1 enkele knop is de klant al bezig met het samenstellen. Bekijk deze CTA hieronder in actie.

Interesse gewekt?

Wil je meer weten over dit onderwerp en wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons via ons contactformulier op of bel ons: 038 – 820 0060

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie