Shared-Carfacts

Prevents you from buying a lemon

Een uitgebreide Engelse Wikipedia website die voorkomt dat haar gebruikers een auto kopen waar van alles mis mee is. De website bevat een enorme hoeveelheid automodellen en het leuke is dat iedereen kan helpen met het vullen van de benodigde informatie!

Werkzaamheden:

Homepage

Gelijk zichtbaar is de duidelijke huisstijl met een groot contrast in de gekozen kleuren. Dit is consistent doorgevoerd in de gehele website en vormt zo voor een duidelijk en goed samenhangend geheel.

Zoek makkelijk het gewenste model

Direct zoeken op een specifiek model of kijken tussen alle modellen van een merk; De bezoekers krijgen zelf de keuze.

Gedeelde kennis helpt toekomstige autokopers

Doormiddel van een uitgebreid revisie systeem kunnen nieuwe gebruikers meer informatie plaatsen bij de modellen, zo groeit shared-carfacts.com tot de meest omvattende Engelstalige autowiki over potentiële autogebreken op het internet.

Interesse gewekt?

Wil je meer weten over dit onderwerp en wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons via ons contactformulier op of bel ons: 038 – 820 0060

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie