Maatwerk applicaties

Voor iedere wens een online oplossing

De programmeurs van internet bedrijf Expedient zijn bekend met diverse programmeertalen. Daarom kunnen wij slimme en snelle software ontwikkelen. Onze focus ligt op online applicaties maar ook met offline applicaties hebben we de nodige ervaring. Zo hebben we orderprocessen geautomatiseerd, ledensystemen gebouwd, makelaar applicaties, applicaties voor de organisatie van evenementen, urenregistratie toepassingen gemaakt en planningssystemen ontwikkeld en allerhande configurators en slimme rekentools gerealiseerd.

“Voor een groot project in duurzame energie hebben wij de hulp ingeschakeld van Expedient, omdat de website moest worden voorzien van een breed scala aan mogelijkheden en functionaliteiten. Wij gingen voor ervaring en professionaliteit. Vakwerk!”
- Spaar-Saam

Door onze jarenlange ervaring bij grote klanten als SCC Services, Geesink Norba, Politieacademie en vele andere weten wij dat er als snel 20% efficiency geboekt kan worden door processen te automatiseren of zelfs samen te voegen. Wij denken graag met u mee om zo de meest pragmatische oplossing met u te bedenken.

Voor bijna elke Branche hebben wij wel een oplossing bedacht, door onze ervaring (bijna 20 jaar!) kunnen wij u altijd van passend advies voorzien. Wij gaan ook graag nieuwe uitdagingen aan dus neem gerust eens contact met ons op om te sparren over wat we voor uw business kunnen doen op het web.


Delen